Voordelen van incentive reizen

incentive reizen

Je wilt je medewerkers stimuleren met het bereiken van geweldige bedrijfsresultaten. Wij hebben een idee. Heb je weleens aan een incentive reis gedacht? Een incentive is een beloning die in de toekomst wordt gesteld als een of meerdere doelstellingen zijn behaald. Eigenlijk zou je het dus een beloningsreis kunnen noemen.

In dit artikel zetten we enkele voordelen van een beloningsreis op een rij:

Voordeel 1. Betere bedrijfsresultaten

Het motiveren en inspireren van je medewerkers heeft een aanzienlijke invloed op de bedrijfsresultaten. Waardering is immers een van de meest belangrijke zaken als het aankomt op werk en (weinig) stress. Daarbij vermindert het het personeelsverloop, het verhoogt omzet en marges en je personeel zal betere prestaties leveren en beter/meer werk verzetten. Win – win!

Voordeel 2. Minder stress op de werkvloer

Burn-outs, depressies. Je hoort het steeds vaker en als leidinggevende is het ontzettend belangrijk om hiervoor te waken. Een beloningsreis is de ultieme manier. Door zo’n reis zorg je ervoor dat stress van je medewerkers wordt verminderd en dat zelfvertrouwen en creativiteit een flinke boost krijgen.  Ook al is het maar voor een paar dagen: het doet wonderen voor je bedrijfscultuur. Daarbij zijn blije medewerkers, gezonde medewerkers, en zien we op jaarbasis minder ziekteverzuim.

Voordeel 3. Goed voor de teamspirit

Tijdens een beloningsreis leren collega’s elkaar écht kennen. Weg van de stress van het alledaagse leven, worden sterke banden gecreëerd en relaties versterkt. Dit zie je terug op de werkvloer: collega’s durven elkaar sneller om een gunst of feedback te vragen.

Extra leuk is het om de beloningsreis door een professional te laten organiseren, zodat het ook echt voor iedereen een verrassing is!

Voordelen 4. Goed voor de promotie van je bedrijf

Goede medewerkers werven, binnenhalen en houden wordt steeds lastiger. Potentiële werknemers willen bij de tofste bedrijven werken met de beste arbeidsvoorwaarden en meest unieke bedrijfsculturen. Als je met jouw bedrijf een incentive reis organiseert, zullen je medewerkers hun reis delen via sociale media en vertellen aan vrienden en familie. En binnen no-time druppen de sollicitaties voor jouw bedrijf binnen. Wedden?

Voordelen van incentive reizen
Schuiven naar boven
0
0
0