Met een Silverspas massagebad is het pas echt ontspannen

Ontspanning op zijn tijd heeft iedereen nodig. De wijze van ontspanning is voor iedereen verschillend. Toch nemen we vaak tijd om eens heerlijk te genieten van een momentje voor onszelf. De mogelijkheden om thuis te genieten worden steeds gevarieerder en aangenamer. Vooral op het gebied van watermassage komen er steeds meer aanbiedingen en mogelijkheden. De relaxmomenten kunnen genomen worden wanneer dit voor ons het beste uitkomt. Ook Silverspas.nl weet met zijn massagebad wat goed is voor een mens.

Het ontstaan van Silverspas massagebad

Een van de belangrijkste stuwende krachten achter Silverspas.nl is Jim Arjuna. Jim Arjuna wordt ook wel de Massagebad Professor genoemd. Op basis van zijn kennis van de werking van het menselijk lichaam ontwikkelde Jim Arjuna in de Nederlandse fabriek unieke Klimaatkamerbouw. Daarmee was tevens de belangrijkste basis gelegd voor de huidige ontwikkelingen in de massagebaden. 

Het verschil tussen een bubbelbad, Jacuzzi en whirlpool

Het voornaamste verschil tussen een bubbelbad, Jacuzzi of whirlpool is de naamgeving. Met een Jacuzzi bedoelen we vaak een bubbelbad of buitenspa. Jacuzzi is een merknaam voor een ontworpen bubbelbad. Ook bij het gebruik van het woord spa wordt vaak een bubbelbad bedoeld, maar ook wordt met het woord spa een heilzame plek of kuuroord aangeduid. Daarnaast wordt in de spreektaal met het woord spa vaak bedoeld en aangegeven een omschrijving van het woord hottub of Jacuzzi. Er wordt gesproken van een whirlpool als waterpompen krachtige stralen door het water pompen. De krachtige stralen veroorzaken een soort waterkolkachtige vormen in het wateroppervlakte. Een hottub, Jacuzzi of spa wordt door de gebruiker vaak buiten in een tuin geplaatst. 

Verkwikkende watermassage lekker liggend in een Silverspas massagebad

Silverspas zorgen voor een heerlijke watermassage. Terwijl je in het bad bent zorgt de watermassage er op deze manier voor dat op een heerlijke en ontspannen wijze de spieren en je hele lichaam tot rust kunnen komen. Op deze wijze wordt ook de bloedsomloop in het lichaam gestimuleerd en daarnaast wordt ook je huid aangenaam geprikkeld. Een Silverspas massagebad is daardoor niet alleen goed voor je lichaam maar geeft ook ontspanning aan de menselijke geest.

De unieke voordelen van een Silverspas

Om weer maximaal te kunnen presteren is een watermassage een goed hulpmiddel. Door een Silverspas watermassagebad te nemen wordt het optimaal genieten door:

1.de ontspanning tijdens de watermassage. Onder water is het lichaam door de zwaartekracht gewichtloos en ontspant het lichaam zich volledig. De watermassage zorgt vervolgens voor een maximaal effect op de lichamelijke doorbloeding.

2.In het warme water van de Silverspas worden de bloedvaten gestimuleerd en verwijden zich. Het gevolg van de verwijding van de bloedvaten is dat het lichaam zich gaat ontspannen. Het ontspannen van het lichaam wordt ook bevorderd doordat er meer zuurstof door de verwijding van de bloedvaten naar de menselijke weefsels kan gaan en geeft je een ontspannend gevoel en je komt daardoor tot rust.

3.Na een inspannende dag zorgt een Silverspas massagebad weer voor een heerlijk en verfrissend gevoel.

Met een Silverspas massagebad is het pas echt ontspannen
Schuiven naar boven
2
1
3